Online lootjestrekken is de Bom

afbeelding-4.png
Al jaren een gewoonte in ons gezin, en volgens mij een van de beste dingen die ze hebben verzonnen sinds alle IT’ers klaar waren met de milleniumbug: http://www.lootjestrekken.nl
Een prachtige, pasklare site waar je online een verlanglijst invult. Als iedereen dat gedaan heeft stuurt de site iedereen zijn of haar getrokken lootje toe. Allemaal geheel gratis!

Pluspunt 1, nooit meer jezelf op het lootje.
Pluspunt 2, je hoeft niet het hele gezelschap in een ruimte te verzamelen voor de vijfde van december.

Mooie nieuwe features voor 2007: je kunt aanklikken wie binnen de groep elkaar niet moeten loten. En je kunt zien wie wel en wie niet zijn lootje heeft ingeleverd. Dus, Jeppe, lever je lootje in man!

11 december; kleine update. Het Sinterklaas festijn heeft plaatsgevonden, een dolle avond vol dichtwerken, surprises en pils verder maken we de balans op. Een onverwachte bijwerking is de ‘kado-hulp’ op lootjestrekken.nl gebleken.
Zodra je onder tijdsdruk je verlanglijst van mogelijke geschenken voorziet is er een handige aankruisbare standaardlijst vol met handige, niet te dure en algemeen leuke cadeau’s. Op deze lijst bleek de ‘Fokke en Sukke- scheurkalender 2007’ zowel mij als Janneke aan te spreken. We kregen hem dus beiden. En omdat mijn ouders in al hun wijsheid ieder ‘stel’ ook van deze kalender voorzagen hebben we er nu drie. Hulde.

2 gedachtes over “Online lootjestrekken is de Bom

 1. Saskia november 21, 2007 / 6:04 pm

  Hoi Olaf,

  Waar zo’n stukje van jou al niet goed voor is! Jeppe heeft zijn lootje ingeleverd!

  Saskia
  (of heb je je lootje al gevonden in de mail?)

 2. Meinke november 28, 2007 / 5:26 pm

  Leuk idee dat online lootjestrek gebeuren…maar dan moeten de mailtjes wel goed gelezen worden. Ik kan mij nog herinneren dat een lief blond meisje een andere naam dacht te zien staan in haar mailtje, jij had geluk geloof ik hierdoor. Ik houd het toch bij de real-one lootjes denk ik…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s