WK 2018 onverwacht naar Nederland-Belgie!

3 december 2010 Een gelopen race, wedkantoren waar je niet meer kon inzetten op de verkiezing van Engeland en volstrekt ongeïnteresseerde Nederlanders.Een paar dagen geleden was dat de status van de prestigieuze verkiezing voor de organisatie van het WK Voetbal.

Maar sinds gisterenmiddag heerst er een ware WK- koorts in Nederland en België! De beelden van een huilende Gullit na de toewijzing van de WK Voetbal in 2018 gingen de wereld over. En dat allemaal dankzij het BBC programma ‘Panorama’ op 29 november.

Naar de exacte toedracht van de Fifa stemming blijft het gissen. Feit is dat er paniek is uitgebroken in het anders zo rustige Zwitserse Hoofdkantoor. Sepp Blatter is direct na de verkiezing van Nederland/ België afgetreden. Dat Engeland gepasseerd zou worden leek sinds 1 december plots een denkbaar scenario. De Fifa wilde laten zien dat het werkelijk een onkreukbare verkiezing heeft georganiseerd. Stemmen op het bijna-failliete Spanje/Portugal of het naar corruptie-ruikende Rusland bleek geen optie. Vandaar dat het Nederland/ België plots de bijna unanieme favoriet van de FIFA bleek voor de WK.

De reactie van Cruyff zegt het allemaal: “Je ken van Zwitsers zeggen wat je wilt, maar uiteindelijk gaat het toch om de knikkers.” En zo is het.

Een gedachte over “WK 2018 onverwacht naar Nederland-Belgie!

  1. simpel figuur juni 6, 2011 / 2:58 am

    Hallo,

    Veel leuke artikelen gelezen op deze site. Heb vooral genoten over het artikel (2007 reeds) over schoenmaten waar een man een chick ontmoet die zegt maatje 36 te hebben !!Jammer dat hij niet begreep dat ze hier niet haar schoenmaat mee bedoelde. Gelukkig maar dat er ook nog domme mensen bestaan anders vallen de anderen niet meer op !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s